Papillon » Specials » Stijltangen
Iets nieuws onder de zon!

Het kiezen en kopen van een goede stijltang

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede stijltang? Afgaan op de prijs, of maakt dit allemaal niets uit? Het merk CHI staat bekend als een kwalitatief goede stijltang, maar komt wel met een prijskaartje. De nieuwste CHI Nano beschikt over de nieuwste Nano Silver Technology en zou zelfs bacteriën doden. Wanneer je een goede stijltang wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, alvorens je er één aanschaft.

Kiezen en kopen van de beste stijltang/straightener

Alvorens je een goede stijltang aanschaft moet je op een paar punten letten. Zo moet een goede stijltang bijvoorbeeld beschikken over keramische platen en een temperatuurregelaar. Wanneer je geen statisch haar wilt hebben, is ook de ionische functie belangrijk. Deze zorgt er voor dat je haarschubben sluiten. Let er bovendien op dat de stijltang geen keramische coating heeft.

CHI stijltangen van Farouk: De beste stijltang die er is?

De stijltangen van het merk CHI van Farouk staan bekend om hun hoge kwaliteit. Maar wat maken de stijltangen van CHI nou beter dan de andere stijltangen? Zijn stijltangen van CHI echt het beste? Waaraan kun je een imitatie CHI stijltang herkennen?

Farouk CHI Nano: De beste stijltang die er is?

De stijltangen van CHI staan bekend als kwalitatief erg sterke stijltangen. Één van de laatste stijltangen van CHI is de CHI Nano Flat Iron. Deze stijltang maakt gebruik van de laatste Nano Silver Technology. Dit systeem houdt in dat de bacteriën gedood worden. Hoe waardevol is dit? Is de CHI Nano de beste stijltang die er is?

CHI stijltangen van Farouk: De beste stijltang die er is?

Welke stijltang is het beste? Waar moet je beginnen bij je zoektocht naar een stijltang? Er zijn zoveel stijltangen op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het merk CHI van Farouk sta…
Farouk CHI Nano: De beste stijltang die er is? recensie

Farouk CHI Nano: De beste stijltang die er is?

De stijltangen van CHI staan bekend als kwalitatief erg sterke stijltangen. Één van de laatste stijltangen van CHI is de CHI Nano Flat Iron. Deze stijltang maakt gebruik van de laatste Nano Silver Tec…

Kiezen en kopen van de beste stijltang/straightener

Je hebt besloten een stijltang te kopen, maar waar moet je beginnen te zoeken? Wat is de beste stijltang? Er zijn zoveel merken en soorten stijltangen dat je al snel niet meer weet welke je nemen moet…
Gepubliceerd door Papillon op 30-04-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!